Persondatapolitik:

Dette er Postgaardens politik (herefter hjemmesiden) for indsamling og brug af persondata. Den gælder for alle oplysninger, du afgiver til hjemmesiden. 

Postgaarden er dataansvarlig og har adgang til dine oplysninger. Al henvendelse til skal ske til info@postgaarden.com

Personoplysninger og formål:

Personoplysninger er data der kan indentificere dig i et eller andet omfang. Ved brug af hjemmesiden indsamler og behandler vi en række informationer. 

De oplysninger vi typisk indsamler er hvilken browser du tilgår vores hjemmeside, ip-adresse, geografisk placering, hvilke sider du klikker på og hvilke søgeord der bliver brugt på hjemmesiden (anonyme).

Personoplysningerne bliver brugt for at forbedre brugen af hjemmesiden og optimere konvertering.

Postgaarden har brug for oplysningerne for at kunne levere varer og nyheder til dig og for at kunne hjælpe dig med fejl i forbindelse med bestilling og levering. Postgaarden registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv har afgivet.

Disse oplysninger er:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Email

Grundlag for behandling: 

Navn, Adresse, Telefonnummer, Email har vi brug for at kunne opfylde den indgåede købskontrakt med dig. IP-adressen er til at kunne forhindre svig.

Nyhedsmail: Navn (bruges til hilsen) og email (for at nyhedsbrevslæseren kan modtage nyhedsmailen). Opfyldelse af kontrakt.

Opbevaringsperiode:

Dine personlige oplysninger bliver opbevaret, i den tid det er tilladt ifølge lovgivningen, vi sletter dem når de ikke længere er nødvendige. 

Når du har registreret dig til at modtage nyhedsmail, bruges dette kun til at markedsfører Postgaardens produkter, nyheder og nyttige oplysninger. Du kan afmelde dig maillisten nederst i mailen – hver gang du modtager en mail eller du kan sende en mail til info@postgaarden.com

Oplysningerne vi registrerer om dig er ikke personfølsomme og dine oplysninger videregives eller sælges ikke til andre.

Vi har truffet tekniske foranstaltninger mod at der sker noget med dine oplysninger.

Brug af databehandlere:

Vi bruger databehandlere til hosting, mailprogram, analyse og betaling.

Vi har databehandler aftaler med vores leverandører i Europa. Databehandlere i USA er også underlagt de fornødne garantier for sikker overførsel af data:

Se deres certificering her:

Google: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
Mailchimp: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

Postgaarden opbevarer ikke oplysninger om dine betalingsmidler, f.eks. kortnummer m.m. på betalingskort eller lignende.

Indsigt og klager:

Du har til enhver tid ret til indsigt i de oplysninger vi har registreret og gøre indsigelser mod registreringen.
Dette foreskriver Persondataloven og der skal rettes henvendelse til postgaarden.com på mail: info@postgaarden.com.

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om, hvilke oplysninger vi har registreret og formålet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes.

Du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis dine oplysninger ikke er korekte har du ret til at få dem rettet eller slettet.

Du har til enhver tid ret til af  indgive en klage til DATATILSYNET over vores behandling.

Hjemmesiden ejes og udgives af:

Postgaarden
Løkkensvej 570
9800 Hjørring
Telefon: 93 87 80 80
Email: info@postgaarden.com

Postgaarden forbeholder sig ret til enhver tid at opdaterer og tilrette Persondatapolitikken.